PHOTORI 2013. PREGLED PORTFOLIA

PREGLED PORTFOLIA  12. listopada na PHOTORI-u 2013.

Na pregled portfolia mogu se prijaviti svi autori neovisno kojem stvaralačkom korpusu pripadaju. Neprijavljenim autorima neće se pregledavati radovi. Prijavljeni autor treba doći u naznačeno vrijeme s dvadeset isprintanih fotografija formata 20 x 30 cm, složenih u mapu. Uz  isprintane, mentoru se predavaju  te fotografije  i  u digitalnom formatu. Ako autor isključivo želi donijeti fotografije u digitalnom formatu, onda sa sobom mora imati prijenosno računalo. Mentor će za svakog autora odvojiti do 30 minuta za pregled, analizu i savjet. Autori se za susret s mentorom trebaju pripremiti  tako da što jasnije prezentiraju svoj rad. Time će  mentor imati cjelovitiji uvid u stvaralaštvo kandidata te mu dati što objektivniji kritički osvrt.

PREUZMI PRIJAVNICA ZA PREGLED PORTFOLIA

Prijavljenim autorima organizator će javiti E-poštom u koliko sati trebaju doći s radovima i kod kojeg su mentora.

    HELENA SRAKOČIĆ                                          STANKO ABADŽIĆ                  BORISLAV   BOZIĆ

Sudionici Fotopromenade i Foto ex temporea plaćaju kotizaciju 100 kn. U kotizaciju je uračunata i to dobiva svaki sudionik:

1.      Marenda / srdele i blitva /

2.      Bon za izradu fotografije u profi studiju

3.      Kava

Ako prijavljeni autor želi sudjelovati u radionici HDR fotografije ili radionici Studijska rasvjeta ili žele da im se pregleda portfolio i da stručno mišljenje plaća još 50 kn. Dakle, ukupno 150 kn.

STUDENTI IMAJU POPUST  PA  ZA SUDJELOVANJE NA FOTOPROMENADI I EX TEMPOREU PLAĆAJU  70 KN. (ZA TU CIJENU MOGU SUDJELOVATI ILI U JEDNOM, ILI U OBOJE.) AKO ŽELE SUDJELOVATI I U RADIONICI,  ONDA JOŠ PLAĆAJU 30 KN. ZNAČI,  UKUPNO 100 KN.  AKO ŽELE SUDJELOVATI SAMO U RADIONICI, OPET PLAĆAJU 100 KN.

Komentari su zatvoreni.