PHOTORI 2013. EX TEMPORE

FOTO EX TEMPORE

Na Foto ex temporeu mogu sudjelovati svi  – nema ograničenja. Autori se moraju prijaviti putem prijavnice za sudjelovanje  i mogu početi fotografirati  tek nakon registracije u subotu, 12. listopada u galeriji Garbas ,Užarska ul. 26. Rergistrirat će se moći već od 8 sati.  Tema snimanja je  Rijeka i Riječani.  Svaki sudionik ima pravo izraditi jednu fotografiju koju prilaže organizatoru i ona  ulazi u konkurenciju za nagradu. Sudionici Foto ex temporea trebaju predati fotografiju za printanje najkasnije do 14 sati. Prostor snimanja je cijeli grad , ovisi o autoru  što će odabrati kao ambijent za snimanje.  Autori imaju potpunu slobodu da snimljenu fotografiju obrađuju u programima za obradu fotografija do mjere koja ne narušava osnovnu ideju snimljene scene. Dakle, autori mogu sa sobom ponijeti i prijenosno računalo. Nakon izložbe i proglašenja pobjednika, fotografije ostaju u vlasništvu organizatora. S obzirom na to da autori predaju isprintanu fotografiju,  istovremeno su je dužni predati  organizatoru i  u digitalnom obliku.

Nagrade:

1.       nagrada 2000 kn

2.      nagrada  1200 kn

3.      nagrada  800 kn

OVDJE PREUZMI PRIJAVNICA ZA FOTOPROMENADU I EX TEMPORE

 

Sudionici Fotopromenade i Foto ex temporea plaćaju kotizaciju 100 kn. U kotizaciju je uračunata i to dobiva svaki sudionik:

1.      Marenda / srdele i blitva /

2.      Bon za izradu fotografije u profi studiju

3.      Kava

Ako prijavljeni autor želi sudjelovati u radionici HDR fotografije ili radionici Studijska rasvjeta ili žele da im se pregleda portfolio i da stručno mišljenje plaća još 50 kn. Dakle, ukupno 150 kn.

STUDENTI IMAJU POPUST  PA  ZA SUDJELOVANJE NA FOTOPROMENADI I EX TEMPOREU PLAĆAJU  70 KN. (ZA TU CIJENU MOGU SUDJELOVATI ILI U JEDNOM, ILI U OBOJE.) AKO ŽELE SUDJELOVATI I U RADIONICI,  ONDA JOŠ PLAĆAJU 30 KN. ZNAČI,  UKUPNO 100 KN.  AKO ŽELE SUDJELOVATI SAMO U RADIONICI, OPET PLAĆAJU 100 KN.

Komentari su zatvoreni.