PHOTORI 2013. FOTOPROMENADA

 

 ____________________________________________________________________________

FOTOPROMENADA

Fotopromenada je jednodnevna izložba fotografija na otvorenom. Izlazimo iz galerije na šetnicu u Užarskoj ulici u Rijeci. Sudjelovati mogu svi – nema ograničenja. Autori trebaju prirediti radove za izlaganje: fotografije mogu biti uokvirene na klasičan način ili na kapafiksu, a ako su printane na platnu, dovoljno je da su na podokviru na koji se inače platno razapinje.  Ne mogu se izlagati fotografije koje su samo isprintane – papirnate fotografije.Autori  se po dolasku na fotopromenadu moraju registrirati na prijamnom pultu u  galeriji Garbas, Užarska ul. 26. Izložba je revijalnog, promotivnog karaktera za autore. Ovo je mogućnost  za izlagače da njihov rad vide i šetači koji inače ne svraćaju u galerije, a moći će i prodati fotografije ako bude zainteresiranih kupaca i volje autora da prodaju svoj rad. (Moguće kupoprodajne aktivnosti odvijaju se mimo bilo kakve odgovornosti organizatora.)

OVDJE PREUZMI PRIJAVNICA ZA FOTOPROMENADU I EX TEMPORE

Sudionici Fotopromenade i Foto ex temporea plaćaju kotizaciju 100 kn. U kotizaciju je uračunata i to dobiva svaki sudionik:
1.      Marenda / srdele i blitva /

2.      Bon za izradu fotografije u profi studiju

3.      Kava

Ako prijavljeni autor želi sudjelovati u radionici HDR fotografije ili radionici Studijska rasvjeta ili žele da im se pregleda portfolio i da stručno mišljenje plaća još 50 kn. Dakle, ukupno 150 kn.

STUDENTI IMAJU POPUST  PA  ZA SUDJELOVANJE NA FOTOPROMENADI I EX TEMPOREU PLAĆAJU  70 KN. (ZA TU CIJENU MOGU SUDJELOVATI ILI U JEDNOM, ILI U OBOJE.) AKO ŽELE SUDJELOVATI I U RADIONICI,  ONDA JOŠ PLAĆAJU 30 KN. ZNAČI,  UKUPNO 100 KN.  AKO ŽELE SUDJELOVATI SAMO U RADIONICI, OPET PLAĆAJU 100 KN.

_____________________________________________________________________________

Komentari su zatvoreni.