FOTOGRAFIRANJE HRANE

Radionica fotografiranja hrane realizira se u suradnji s udrugom KuHarmonija u srijedu, 7. 9. 2016. od 18 do 20 sat, a vodi ju ugledni fotograf Rino Gropuzzo. Sudionici radionice imat će priliku pratiti i fotografirati proces kuhanj s vrhunskom kuharicom u izuzetno skladno uređenom i opremljenom prostoru i pod stručnim vodstvom vrsnog fotografa. Prijave se primaju do popunjavanja mjesta. Ovdje preuzmi PRIJAVNICU


logoKuHarmonija, prvi centar kulinarstva i osobnog razvoja u Rijeci, nova je ideja za sve ljubitelje kuhanja ili one koji to žele postati. Kroz program Kuhar, Riječani imaju priliku naučiti kuhati baš sve što žele, neovisno o predznanju. U ponudi su tečajevi kuhanja osmišljeni za 6-8 polaznika, pri čemu svaki koristi vlastitu radnu jedinicu uz budno oko Srđane Jevtić kao glavnog predavača.
Uz tečajeve, održavat će se i predavanja o specifičnim vrstama prehrane, namirnicama, o receptima različitih platekulinarnih kultura i svemu što naše korisnike bude zanimalo.
U KuHarmoniji se mogu održavati i team-building programi, rođendanski tečajevi, obiteljski i dječji tečajevi, za parove i turiste.
Osim programa Kuhar, u ponudi je i program Harmonija orijentiran na osobni razvoj i unaprjeđenje kvalitete života. Harmonija nudi psihološku i energetsku podršku svima kojima je ona potrebna koristeći tehnike koje su prilagodljive potrebama i uvjerenjima svakog pojedinca. Pomoću All level healing i Reiki tehnike moguće je potaknuti promjene na svim segmentima života, neovisno o prirodi problema. Uskoro će zainteresirani moći upisati i edukaciju za Reiki praktikanta.


rino+nacR I N O   G R O P U Z Z O  –  F O T O G R A F  ( H Z S U )

Vere Bratonja 30. 51000 Rijeka, tel. 051 516226, gsm. 091 5100665

  • 28.01.1955.-rođen sam u Rijeci
  • 1983.-diplomirao sam na Tehničkom fakuletu u Rijeci, studij strojarstva-termoenergetski smjer
  • fotografijom se bavim od ranih ’70-tih amaterski, nakon diplome ’83. profesionalno
  • 1982.-1985. duže periode provodim u Parizu i Milanu na stručnom usavršavanju u umjetničkoj i modnoj fotografiji, počinjem suradnju sa milanskom agencijom «MARKA»
  • 1985.-1987. radim uglavnom u Hrvatskoj, izlažem samostalno i sudjalujem na nekim kolektivnim izložbama
  • 1987.- postajem član Hrvatske zajenice samostalnih umjetnika
  • 1988.-1998. veći dio vremena boravim u Milanu gdje radim modnu, beauty, erotsku, stock i reklamnu fotografiju, povremeno duže periode provodim u Ateni i Los Angeles-u, izlažem u Italiji, Hrvatskoj, Kanadi
  • vraćam se u Hrvatsku, surađujem sa vodećim časopisima, reklamnin agencijama, turističkim zajednicama, te nastavljam bogatu umjetničko-izložbenu djelatnost u domovini i inozemstvu ( 1. hrvatski Penthouse, 1. srpski Playboy, hrvatski Playboy, Elle, Cosmopolitan, Grazia, Globus, Klik, …… monografija autoceste Rijeka-Zagreb-”Cesta života”, monografija tršćanskih Hrvata-”I Croati a Trieste”, monografiju “Putevi užitka”…)

Komentari su zatvoreni.