FOTONATJEČAJ HOMO SI TEĆ

Evo tu su:     HOMO SI TEĆ     i   FKR

Rijeka, 18. 04. 2013.

HOMO SI TEĆ

FOTO SI TEĆ

Fotoklub Rijeka i Riječki sportski savez raspisuju Natječaj za najbolju fotografiju   HOMO SI TEĆ 2013.

Dana  20. i  21. travnja  2012. god. (subota i nedjelja) odvijaju se tradicionalne manifestacije: 17. Homo si teć i 12. Riječki polumaraton u organizaciji Grada Rijeke, PGŽ-a, Novog lista, RSS-a, RI maratona, ZŠPGŽ-e, Adria events agencije.

U subotu, 20. travnja  ispred Robne kuće RI i zgrade pošte bit će pokazni trening rekreativnih udruga i klubova.

Za autore koji snime najbolje fotografije  bit će dodijeljene tri nagrade od naših sponzora Intersporta i Foto Kurtija te tri diplome i tri pohvale.

  • Prva nagrada u vrijednosti 1.300,00 kn
  • Druga nagrada u vrijednosti 700,00 kn
  • Treća nagrada u vrijednosti 500,00 kn
  • Tri ravnopravne diplome
  • Tri ravnopravne pohvale

Sponzori nagrada:    i   FOTO KURTI

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi građani.

Svi autori moraju ispuniti i poslati prijavnicu.

Krajnji rok dostave fotografija je 25. travnja. Prosudbeno povjerenstvo će pregledati i odabrati fotografije za nagrade te ih prirediti za objavu do  29. travnja. Fotografije će biti dostupne na www.photori.org i www.rss.hr od 29. travnja.

Autori ispunjavanjem i slanjem prijavnice potvrđuje  da će poslati autentične snimljene fotografije te preuzimaju odgovornost za sadržaj prijavljenih fotografija.

Obrada fotografije u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.

Autorsko pravo: autor ispunjavanjem i slanjem prijavnice daje suglasnost organizatorima natječaja da bez naknade mogu objavljivati prijavljene fotografije uz jasan potpis autora, a u svrhu promocije ovog projekta.

Organizator će koristiti prijavljene fotografije  za popularizaciju manifestacije HOMO SI TEĆ te poticanje i unapređivanje fotografskog stvaralaštva.

Svi oblici objave su nekomercijalne vrijednosti i jedina im je svrha promocija manifestacije, izložbe i autora. Moralna autorska prava, u smislu ispravnog potpisivanja autora u svim oblicima objave, bit će u potpunosti poštovana.

Prispjele fotografije pregledat će žiri sastavljen od predstavnika Fotokluba Rijeka, Riječkog sportskog saveza i fotoreportera Novog lista i odabrati najbolje za nagradu i za objavljivanje na www stranicama Fotokluba Rijeka i Riječkog sportskog saveza.

Poštovani autori, snimanjem ovih manifestacija ujedno prikupljate materijal za natječaj „ Sportska fotografija u Primorsko-goranskoj županiji“.   ZŠPGŽ

Ovdje preuzmi   GLAVNI_PROTOKOL-20. i 21. 04. 2013

a ovdje preuzmi   P R I J A V N I C A HOMO SI TEĆ

Komentari su zatvoreni.