FOTOPROMENADA

FOTOPROMENADA 2016.Subota, 10. 9. 2016. cijeli dan

Fotopromenada je jednodnevna izložba fotografija na otvorenom i ove godine je na najatraktivnijoj lokaciji, u prostoru Arheološkog parka. Sudjelovati mogu svi – nema ograničenja. Autori trebaju prirediti radove za izlaganje: fotografije mogu biti uokvirene na klasičan način ili na kapafiksu, a ako su printane na platnu, dovoljno je da su na podokviru na koji se inače platno razapinje.  Ne mogu se izlagati fotografije koje su samo isprintane – papirnate fotografije.

Autori  se po dolasku na fotopromenadu moraju registrirati na prijemnom pultu u Arheološkom parku. Ovo je mogućnost  za izlagače da njihov rad vide i šetači koji inače ne svraćaju u galerije, a moći će i prodati fotografije ako bude zainteresiranih kupaca i volje autora da prodaju svoj rad. /Moguće poslovne aktivnosti odvijaju se mimo bilo kakve odgovornosti organizatora./

Svaki autor može izložiti najviše šest fotografija.

Izložba je  natjecateljskog karaktera i prijavljeni radovi ulaze u konkurenciju za isticanje najboljih. Organizator dodjeljuje printana priznanja i prigodne nagrade za prvo, drugo i treće mjesto po preporuci žirija.

Ovdje preuzmi PRIJAVNICU

OVAKO JE BILO PROŠLE GODINE

Komentari su zatvoreni.