FOTO NAUTIC SHOW

_________________________________________________________________

SUDIONICI NATJEČAJA TREBAJU POSLATI PRIJAVU S FOTOGRAFIJAMA

DO ČETVRTKA 3. 10. 2013.

_________________________________________________________________

Fotoklub Rijeka, Fotoklub Color i Zajednica tehničke kulture Rijeka

Raspisuju fotografski natječaj 

FOTO NAUTIC SHOW                                                                                                                                                            

Nautika, brod, pomorstvo, more, život uz i u moru. More izvorište, more utočište, more sudbina. Fotografija i more, fotografija i nautika. Nautic Show, 27. , 28. i 29. snimaj  i osvoji nagradu.

Opća pravila i uvjeti natječaja:

Traže se najbolje fotografije  nastala na sajmu Nautic Show  koji se održava  27. , 28. i 29.  na prostoru Riječke luke.  

Veličina 30 x 40/45 cm, 300 dpi, u JPEG (.jpg) formatu. Ako fotografije ne zadovoljavaju kvalitetu, neće   ući u izbor.

Fotografije treba potpisati: redni broj, ime i prezime autora i naziv fotografije evo ovako: 1. Marko Nautički_Jedra i  bonaca. Svaki sudionik može prijaviti najviše 6 fotografija.  Uz prijavu fotografija autor obavezno mora ispuniti i poslati prijavnicu. OVDJE PREUZMI  PRIJAVNICA FOTO NAUTIC SHOW 2013.

Obrada fotografija u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.

Radovi se šalju elektronskim putem na adresu: fotoklubri@gmail.com  

Ispunjavanjem prijavnice i slanjem fotografija sudionik prihvaća sve uvjete ovog natječaja. Nepotpune  prijave organizator neće prihvatiti. Fotografije koje stignu nakon završetka natječaja ili nisu ispunile neki od zadanih uvjeta također se neće razmatrati. Sudionici natječaja moraju biti autori/ice poslanih fotografija te nije dopušteno slanje tuđih fotografija pod vlastitim imenom. Organizator se ograđuje od eventualnih prekršitelja koji pristaju snositi sve pravne posljedice u bilo kojem trenutku otkrivanja te činjenice.

Fotografije za izložbu, kao i one za nagrade, odabrat će žiri imenovan  od strane organizatora. Sve odluke žirija su konačne i neopozive.

Žiri će radove ocjenjivati po ideji, realizaciji, zanimljivosti i kvaliteti prikaza zadane teme. Ukoliko žiri ocijeni da niti jedan od pristiglih radova ne udovoljava uvjetima i pravilima natječaja ili ne ispunjava kriterije ocjenjivanja, organizator zadržava pravo da ne izabere niti jedan rad.

rezultatu natječaja sudionici će biti obaviješteni elektronskim putem.

Žiri će od odabranih fotografija za izložbu izdvojiti najbolju i predložiti organizatoru za nagradu.

Zajednica tehničke kulture Rijeka  dodjeljuje jednu  nagradu  u visini  1500 kn bruto. Ostalim autorima bit će  dodijeljena zahvalnica za sudjelovanje.  

Odabrani radovi bit će objavljeni na www.photori.org  također će biti priređena izložba u organizaciji Zajednice tehničke kulture Rijeka u javnom izložbenom prostoru nekoliko dana prije početka drugog Nautic Show 2014.

Autor  sudjelovanjem na ovom natječaju daje suglasnost organizatoru za korištenjem odabranih fotografija za potrebe promocije Nautic Show i samog fotografskog stvaralaštva bez naknade.

Natječaj je priredio Borislav Božić, prof.

Komentari su zatvoreni.